Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε στους γιατρούς

Η Τζωρτζίνα έζησε μετά τις προσπάθειες των γιατρών για να την δηλητηριάσει η ίδια της η μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο

Must Read

Εν αναμονή της αυριανής απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Τον Απρίλιο η 9χρονη υπέστη ανακοπή όταν νοσηλευόταν στη Πάτρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά.

Η μαρτυρία μιας γιατρού κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού συγκλονίζει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της, ενώ κάποια στιγμή είπε στους γιατρούς: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

Η γιατρός αναφέρει: «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Η Τζωρτζίνα ωστόσο σώθηκε τον Απρίλιο, μετά τις προσπάθειες των γιατρών. Λίγους μήνες μετά, φαίνεται πως θα την δηλητηρίαζε η ίδια της η μητέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This