Εθνική αυτοκτονία; Στέλνουμε τέσσερις ουλαμούς αντιεροπορικών στη Βουλγαρία!

Μετά τους Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία και τα αντιαρματικά στην Ουκρανία…

Must Read

Την πιο κρίσιμη στιγμή τις τελευταίες δεκαετίες, την ώρα που η Τουρκία για πρώτη φορά απειλεί ανοιχτά τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θέτοντας ακόμα και θέμα κυριαρχίας, η κυβέρνηση αποψιλώνει την αντιαεροπορική μας άμυνα.

Τι και εάν το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης συνιστά την πρώτη θεσμική εισβολή μετά την Κύπρο, όπου για πρώτη φορά υπάρχει έγγραφο κατατεθειμένο στον ΟΗΕ το οποίο ακρωτηριάζει την ελληνική κυριαρχία κόβοντας κυριολεκτικά το Αιγαίο στην μέση, φτάνοντας μέχρι την Κρήτη, η κυβέρνηση θεωρεί σοφό να αποδυναμώνει τις ΕΔ, με κινήσεις που προκαλούν (τουλάχιστον) απορία.

Διότι, τόσο οι Patriot που στείλαμε στην Σαουδική Αραβία, οι τέσσερις ουλαμοί αντιεροπορικών τύπου ASRAD/Hellas που στέλνουμε στην Βουλγαρία και οι οποίοι είναι απόλυτα κατάλληλοι για την αντιαεροπορική άμυνα των νησιών, όσο και τα αντιαρματικά που στείλαμε στην Ουκρανία, δεν μας περισσεύουν.

Όσες «συμμαχικές υποχρεώσεις» και αν έχουμε (στην Σαουδική Αραβία για παράδειγμα δεν είχαμε καμία υποχρέωση να στείλουμε τίποτα), Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους συμμάχους μας ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από καμιά Ρωσία, αλλά από την Τουρκία. Επισήμως η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα.

Ας μην επαναλάβουμε λοιπόν το τραγικό λάθος με την απόσυρση της Μεραρχίας από την Κύπρο, γιατί η Τουρκία έχει αποδείξει οτι όποτε ρίχνουμε τα όπλα, χάνουμε λαό και πατρίδα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This