Ρωσίδα καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση μαζί με το παιδί της από Ουκρανούς στο κέντρο Αθήνας

Βίντεο από την επίθεση

Must Read

Γυναίκα που συμμετείχε στην «πορεία οχημάτων κατά τις ρωσοφοβίας», εχθές στο κέντρο της Αθήνας, ανάρτησε σχετικό βίντεο με το οποίο καταγγέλλει ότι αυτή και το μικρό παιδί της δέχτηκαν επίθεση από Ουκρανούς, οι οποίοι μάλιστα τους απέσπασαν την ελληνική και την ρωσική σημαία.

Διαβάστε την καταγγελία και δείτε το βίντεο:

Στην Αθήνα οι Ουκρανοί επιτέθηκαν σε ένα παιδί κατά τη διάρκεια αυτοκινητοπομπής υπέρ της Ρωσίας

«Άνδρες! Ενήλικοι άνδρες επιτέθηκαν στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της ειρηνικής αυτοκινητοπομπής! Της άρπαξαν τη ρωσική σημαία, έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και χτύπησαν το παιδί μου με τη σημαία! Το δεύτερο τζάμι το έσπασαν με την ελληνική σημαία! Τώρα είμαστε στο νοσοκομείο, και μετά θα πάμε στην αστυνομία! Ας δει ο κόσμος πώς συμπεριφέρονται οι Ουκρανοί σε μια ξένη χώρα! Έχετε χτυπήσει το αυτοκίνητο ενός Έλληνα που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιεσδήποτε επιτρεπόμενες δραστηριότητες! Έχετε χτυπήσει και το μικρό παιδί με ελληνική υπηκοότητα! Όσοι ακόμα υποστηρίζουν την Ουκρανία, σκεφτείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Αργότερα θα γράψω μια ανάρτηση και στα ελληνικά! Αυτός ήτανε ο στόχος της αυτοκινητοπομπής μας – ο κόσμος χωρίς ναζισμό! Επίθεση σε ένα εφτάχρονο παιδί – τι είναι αυτό, εάν όχι ναζισμός;»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This