Συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Από τύχη δεν θρηνήσαμε κι άλλους νεκρούς!»

«Αυτά συμβαίνουν συνέχεια τον τελευταίο χρόνο...»

Must Read

Μαρτυρία στελέχους της Θύρας 4 έφερε στο φως η εκπομπή «Η Δίκη στο Open», δύο μήνες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος μίλησε στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπενέα.

Και, όπως, αναφέρει, μεταξύ άλλων, το στέλεχος της Θύρας 4, «από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει κι άλλους νεκρούς». Ολόκληρη η μαρτυρία του έχει ως εξής:

«Εκείνη την ημέρα πήγανε 15 με 20 οπαδοί του ΑΡΗ σε ένα σχολείο στο Ωραιόκαστρο. Ηταν δύο παρεΐτσες. Η μία παρεΐτσα, πιτσιρίκια, ήταν ΠΑΟΚτζήδες, η άλλη παρεΐτσα, πιτσιρίκια ήταν μάλλον άσχετοι… Ευτυχώς αυτοί οι Αρειανοί ρώτησαν την παρέα, που ήταν άσχετοι, η άλλη παρέα που άκουσε ότι ψάχνονται άρχισε να τρέχει. Από πίσω τους κυνηγούσαν μετά αυτοί, με κάτι μαχαίρια που τους κουνούσαν, άναψαν και πυρσούς, τώρα κουφά πράγματα.

Αυτό ήταν το σκηνικό, που έχει μαθευτεί ότι, έγινε την ίδια ημέρα στο Ωραιόκαστρο και παντού όμως σε όλη τη Θεσσαλονίκη, γιατί αυτά συμβαίνουν συνέχεια τον τελευταίο χρόνο.

Ετσι φτάσαμε στον Άλκη. Ετσι φτάσαμε στον Άλκη, ρε Μαίρη. Πως δεν έχουμε θρηνήσει κι άλλους νεκρούς… Πραγματικά από τύχη!

Να σου πω και την ιστορία γι’ αυτό το παιδί τον Κ, που το δείχνουνε με το δρεπάνι; Πήγανε στο σπίτι του από κάτω και το ζαπακιάσανε. Πήγε να χάσει το μάτι του κι έφαγε και μαχαιριά.

Να σου πω και μια λεπτομέρεια και για τον Άλκη… Και μάχιμος να ήταν και να μην ήταν, τι ρόλο παίζει. Είναι νεκρός… Αλλά για το τι κάνουνε είναι σε αυτό, που σου είπα… Το παιδί δεν ήταν μάχιμο. Ηταν μια πεντάδα εκεί στη γωνία και την είχανε στημένη, για δικούς μας. Οι πρώτοι δύο κρατούσαν σπαθιά. Οι δύο πρώτοι πέταξαν τα σπαθιά με το που πήγαν οι δικοί μας και φύγανε, να πάνε στους άλλους που περιμένανε, για να κάνουν την παγίδα. Και μείναν πίσω τα τρία τα παιδάκια…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This