«Με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί» – Αρνείται τη φερόμενη σχέση με τη Ρούλα και ο κουμπάρος

Μετά το νονό της Μαλένας, ξεσπά και ο άνθρωπος που πάντρεψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Must Read

Η επιβεβαίωση της εξωσυζυγικής σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκάλεσε ένα… κύμα σεναρίων και υποθέσεων για το ποιος μπορεί να ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Η αναφορά δε για πρόσωπο με το οποίο «συγγένεψαν στην πορεία», έκανε όσους ασχολήθηκαν, να ψάχνουν τις κουμπαριές.

Ωστόσο, μετά τον νονό της Μαλένας, οποίος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο με όλους τους τρόπους, προχώρησε σε… απεγνωσμένη δήλωση διάψευσης και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Μιλώντας στο Star, ο άνθρωπος που πάντρεψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, δήλωσε τρομοκρατημένος, παγωμένος και είπε πως έχει στιγματιστεί.

«Εμένα αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι τόσο δύσκολη γιατί με όλη την υπόθεση και με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί και στην πόλη μου. Στην περιοχή που μένω με ξέρει ο κόσμος, ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει, γιατί ξέρουν τι άνθρωπος είμαι …», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ υποτίθεται δέχτηκα να γίνω κουμπάρος, με ευλογία Κυρίου. Δηλαδή αυτά είναι…δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που ακούγονται. Έχω τρελαθεί. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί εμένα με εκνευρίζει. Γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δεν με ήξερε, με όλη αυτή την κατάσταση θα είχα τσακωθεί και θα είχα χωρίσει. Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο και βγαίνω εκτός εαυτού. Δηλαδή έχω τρομοκρατηθεί. Φανταστείτε και μέχρι τη δουλειά μου που πάω δέχομαι ερωτήσεις. Κατεβαίνω στην αγορά δέχομαι ερωτήσεις, ρε παιδιά δεν γνωρίζω κάτι  …να ορκιστώ στα παιδιά μου, δεν γνωρίζω κάτι».

Σε ερώτηση για το χαμό των τριών μικρών παιδιών του ζευγαριού, ο κουμπάρος δήλωσε συγκλονισμένος και είπε πως θα περιμένει να αποφανθεί η δικαιοσύνη πριν μιλήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Εγώ έζησα πιο πολύ τη Τζωρτζίνα, γιατί είχανε προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος, τα παιδιά πρώτα κι ύστερα τους πάντρεψα εγώ με θρησκευτικό που βαφτίστηκε η Τζωρτζίνα την ίδια μέρα. Δεν υπάρχουν λόγια, αυτή τη στιγμή μέσα μου όλα έχουνε σπάσει, έχω μια παγωμάρα, γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, ότι έχει φύγει αυτό το παιδί και τα άλλα δύο παιδιά, αυτά τα αγγελούδια τα τρία. Τώρα το αν το έχει κάνει η Ρούλα ή αν δεν το έχει κάνει εγώ δεν το γνωρίζω, ούτε θα ακούσω τον κόσμο, ούτε θα ακούσω τα παιδιά. Εγώ θα δω τι θα αποφανθεί από τη δικαιοσύνη και τότε θα κρίνω και θα μιλήσω».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This