Βουλή: «Έφαγαν» τον υπεύθυνο της ήττας της ΝΔ στις εκλογές των υπαλλήλων!

Σφοδρές αντιδράσεις από τους υπαλλήλους της Βουλής που πρόσκεινται στη Ν.Δ.

Must Read

Αποδιοπομπαίο τράγο βρήκαν στη ΝΔ για την ήττα της στις εκλογές του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής. Η παράταξη της ΝΔ διασπάστηκε στα δύο στις εκλογές για το προεδρείο του Συλλόγου.

Νέος πρόεδρος στον ΣΥΒ εξελέγη ο Σπύρος Δημοσχάκης (γιος του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη), ο οποίος προέρχεται από την παράταξη της ΝΔ.

Εκτός προεδρείου έμεινε ο επί δεκαετίες κυρίαρχος της παράταξης Γιάννης Σιαμπάνης, που ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος. Στις εκλογές η ΝΔ είχε εκλέξει 4 από τις 7 έδρες του Συλλόγου (είχε 5), το ΚΙΝΑΛ 2 έδρες (είχε 2) και ο ΣΥΡΙΖΑ 1 έδρα (δεν είχε εκλέξει στις προηγούμενες εκλογές).

Η παράταξη Σιαμπάνη θεωρούσε ότι θα εξέλεγε εύκολα τον πρόεδρό της, όμως ο Σπ. Δημοσχάκης έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Τότε κατάλαβαν στην παράταξη Σιαμπάνη ότι υπάρχει διάσπαση μέσα στη ΝΔ. Προσπάθησαν να «σπρώξουν» άλλη υποψηφιότητα, αλλά εις μάτην. Τελικά ο Γ. Σιαμπάνης δεν μπόρεσε ούτε καν να είναι υποψήφιος πρόεδρος καθώς κατάλαβε την ήττα που θα ερχόταν.

Στις εκλογές που έγιναν ο Σπ. Δημοσχάκης εξελέγη λαμβάνοντας 1 ψήφο από τη ΝΔ, 2 ψήφους από το ΚΙΝΑΛ και 1 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι υπάλληλοι της Βουλής διαμαρτύρονται για την καρατόμηση του απερχόμενου προέδρου, ο οποίος μάλιστα είχε βοηθήσει πολλές φορές την Ν.Δ. ακόμα και στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Όπου παρουσιάστηκε ως απλός πολίτης και αποθέωσε την κυβέρνηση για την οργάνωση και την αλφαδιά όπως χαρακτηριστικά είχε πει στο αξέχαστο βίντεο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This