Ο Σαρλ Μισέλ τουιτάρει στα ελληνικά, «πανηγυρίζοντας» για τον νέο σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη!

«Θα τερματίσουμε την εξάρτησή μας από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα...»

Must Read

Τόσο μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, που είχε την τύχη να θαυμάσει από κοντά τον νέο Πλωτό Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (Floating Storage and Regasification Unit) ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, που κατάφερε να τουιτάρει στα… ελληνικά!

«Θα τερματίσουμε την εξάρτησή μας από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα. Ο νέος σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου είναι μια γεωπολιτική επένδυση. Συμβάλει στην απελευθέρωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης από την εργαλειοποίηση του φυσικού αερίου από τη Ρωσία», σημειώνει ακριβώς όπως το διαβάσατε σε σημερινή του ανάρτηση στα social media ο Σαρλ Μισέλ, αναφερόμενος στην επίσημη έναρξη της υλοποίησης του FSRU Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο μεγάλο λιμάνι της Θράκης, για την έναρξη κατασκευής του FSRU, ως καλεσμένος του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τους πρωθυπουργούς της Βουλγαρίας και των Σκοπίων, καθώς και τον πρόεδρο της Σερβίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This