Μέθυσε… από έρωτα ο «Εξολοθρευτής»! Δείτε την κατά 27χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Must Read

Φορώντας την παραδοσιακή στολή των γερμανόφωνων χωρών, ο αυστριακής καταγωγής Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ διασκέδασε με την ψυχή του στο φετινό Οκτόμπερφεστ.

Ο κινηματογραφικός Terminator δεν πήγε μόνος του στο διασημότερο φεστιβάλ μπίρας του κόσμου, που διοργανώνεται για 186η φορά στο Μόναχο της Γερμανίας, αλλά συνοδευόταν από την κατά 27 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Ο 72χρονος ηθοποιός πόζαρε με πλατύ χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό κρατώντας ένα τεράστιο ποτήρι μπίρα, από αυτά που σερβίρουν στο φεστιβάλ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το περασμένο Σάββατο και θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου.

Για το ντύσιμό του επέλεξε τη βαυαρική παραδοσιακή στολή Λεντερχόζεν, ενώ δίπλα του, με πιο διακριτική εμφάνιση, «έλαμπε» από τη χαρά της η φυσικοθεραπεύτρια Χίδερ Μίλιγκαν, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2015.

Όπως ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, έτσι και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν καθημερινά στο Οκτόμπερφεστ από κάθε γωνιά του πλανήτη, δημιουργώντας μια μεθυστική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια πάρτι στα περίπτερα του φεστιβάλ, στα οποία η μπίρα ρέει άφθονη.

Σε αυτά πηγαινοέρχονται με γεμάτα ποτήρια σερβιτόρες που φορούν το ντιρντλ, το παραδοσιακό φόρεμα χωρών όπως η Γερμανία και η Αυστρία, το οποίο αναδεικνύει το συνήθως πλούσιο μπούστο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This