Από τη… φυλακή του σεΐχη στο «Next Top Model»

Must Read

Από το Μπαχρέιν και τον σεΐχη, στο «Greece’s Next Top Model 2». Η Αφροδίτη Μπάρμπα, η καλλονή με τη δραματική ιστορία ζωής που συγκλόνισε πέρυσι το πανελλήνιο, ήταν μια από τις υποψήφιες του ριάλιτι μόδας που εντυπωσίασε τους κριτές με τις εκπληκτικές αναλογίες και την ομορφιά της, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η συγκίνηση του 28χρονου μοντέλου ήταν μεγάλη! Ήταν μια πρώτη μικρή νίκη στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις πασαρέλες, έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε, σε έναν γάμο μαρτυρικό με τον ζάπλουτο Άραβα πρώην σύζυγό της.

Η Miss Playboy TV στα Playmate 2011, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πέρυσι στην «Espresso», διηγήθηκε την πικρή ιστορία της στη Μέση Ανατολή. Ο έρωτας και ο γάμος με έναν κροίσο σεΐχη, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λονδίνο, έμελλε να καταλήξει σε εφιάλτη για εκείνη και την κορούλα τους, την 5χρονη σήμερα Κατερίνα-Τζάσμιν, και σε ένα δύσκολο διαζύγιο.

Η Ελληνίδα, που έζησε για μήνες όμηρος μέσα στο ίδιο της το σπίτι, χωρίς τις βασικές της ελευθερίες, βίωσε την οργή του Άραβα και στην Ελλάδα, στην περυσινή διοργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς. Η ασφάλεια, χωρίς καμία εξήγηση, την πέταξε έξω από την εκδήλωση. Ο σεΐχης είχε πάρει την εκδίκησή του: ήταν ο διοργανωτής των καλλιστείων και η παρουσία της εκεί θεωρήθηκε… non grata.

Η βράβευσή της ως Miss Playboy TV το 2011

«Μόλις άκουσαν το όνομά μου, έκαναν λες και διαπέρασε τα σώματά τους ηλεκτρικό ρεύμα! Κοίταζαν νευρικά ο ένας τον άλλον και μου είπαν να περιμένω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ειρωνικό βλέμμα εκείνου που με πλησίασε και, έπειτα από εντολή που είχε πάρει, μου είπε με σχεδόν απειλητικό τρόπο να φύγω. Με έδιωξαν λες και είμαι κανένα σκουπίδι!» ανέφερε στη συνέντευξή της η Αφροδίτη.

«Δεν γνώριζα αν ήταν μέσα ο πρώην σύζυγός μου ή όχι, αλλά και δεν με ενδιέφερε. Εκεί που τρόμαξα ήταν όταν ήρθε ένας τρίτος και με τράβηξε με δύναμη από το χέρι με μια άγαρμπη κίνηση, λέγοντάς μου “Πάρε το αυτοκίνητό σου και φύγε”! » εξομολογήθηκε με τρόμο στην «Espresso».

Αργότερα, το μοντέλο, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε σοκάρει το κοινό περιγράφοντας τη φυγή της από το Μπαχρέιν.

«Μια μέρα, που είχαμε τσακωθεί με τον πρώην σύζυγό μου, έφυγε από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και έβγαζα τα πράγματα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε» ανέφερε.

Η καλλονή στο «Next Top Model 2»

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This