Η Ρούλα έκρυβε τα επεισόδια που πάθαινε στο σπίτι η Τζωρτζίνα

Η αποκάλυψη του παιδοκαρδιολόγου

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, καθώς καθημερινές είναι πλέον οι νέες αποκαλύψεις, όπως αυτές που προέκυψαν από την κατάθεση του παιδοκαρδιολόγου του Ωνασείου.

Από τα νέα στοιχεία αποκαλύπτεται ότι η Τζωρτζίνα είχε επεισόδια βραδυκαρδίας και το διάστημα των 7 μηνών, από τον Ιούλιο του 2021 οπότε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ρίου. Όμως τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζονταν πως το παιδί δεν είχε παρουσιάσει κανένα επεισόδιο!

Σύμφωνα με την κατάθεση του παιδοκαρδιολόγου, στη Τζωρτζίνα είχε τοποθετηθεί απινιδωτής. Και η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε κάθε μέρα τις πληροφορίες για την λειτουργία της καρδιάς του παιδιού, με τον γιατρό να αναφέρει ότι εντόπισαν επεισόδια βραδυκαρδίας το διάστημα που βρισκόταν σπίτι.

Υπήρχαν σημαντικές διακυμάνσεις της καρδιακής συχνότητας, όπως για παράδειγμα το διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2021 που η λειτουργία του βηματοδότη ήταν πολύ χαμηλή μέχρι και κάτω του 1%! Ενώ από το τέλος Αυγούστου 2021 με μέσα Σεπτεμβρίου 2021 και ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022 η λειτουργία του βηματοδότη ήταν μέχρι και 30%.

Και ενώ οι γιατροί έβλεπαν τα στοιχεία, ουδέποτε η Ρούλα τους ενημέρωσε ότι η Τζωρτζίνα είχε κάποιο επεισόδιο στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This