Του χρόνου τέτοιο καιρό στην Ελλάδα θα πετάμε με μη επανδρωμένα Drones

Μίνι διαστημόπλοια θα αντικαταστήσουν τα ταξί της πρωτεύουσας

Must Read

Η κυβέρνηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να πει το οτιδήποτε, να υποσχεθεί το οτιδήποτε, ακόμα και να παρουσιάσει το πιο παρανοϊκό σχέδιο ως αυτονόητη εξέλιξη, χωρίς ουδείς να της καταλογίσει ευθύνες.

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για παράδειγμα, θα μπορούσε να βγει σήμερα με την φυσικότητα που τον διακρίνει και να υποσχεθεί ότι του χρόνου τα ταξί στην Αθήνα θα έχουν αντικατασταθεί από μη επανδρωμένα Drones και τα ΜΜΕ να αναπαράγουν την δήλωση του, χωρίς ίχνος αμφιβολίας και αμφισβήτησης.

Θα μπορούσε επίσης να ισχυριστεί ότι του χρόνου θα έχουμε την πρώτη υποθαλάσσια πολιτεία στον πλανήτη, που θα γίνει ανοιχτά της Μυκόνου, με τις υποβρύχιες μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως ακριβώς έλεγε πριν από τρία χρόνια για το Ελληνικό. Εντέλει, μετά από τρία χρόνια, παρουσίασε ένα ποδήλατο μπροστά σε μία οθόνη κάτω από υπόστεγο που θα απαξίωνε ακόμα και ο Ταμτάκος, ισχυριζόμενος ότι το έργο είναι σχεδόν έτοιμο. Τα κανάλια φυσικά απλώς μετέδωσαν το απίστευτο θέαμα, χωρίς σχόλιο. Όπως δεν σχολίασαν την εξέλιξη της κατάτμησης του εμβληματικού αυτού έργου, σε οικόπεδα, πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει και το ίδιο το Δημόσιο τσεπώνοντάς τα κέρδη απευθείας.

Γιατί τα γράφουμε αυτά;

Η τρομερή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα υδροπλάνα

Διότι σχεδόν τρία χρόνια πριν, ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωνε ότι «του χρόνου τέτοιο καιρό θα πετάμε με υδροπλάνα». Σήμερα, τρία χρόνια μετά, φοβόμαστε να βάλουμε το αντικουνουπικό στην πρίζα μην και δούμε κανένα κακό όνειρο με τον λογαριασμό. Φυσικά, τρία χρόνια μετά, ουδείς από αυτούς που έσπευδαν να αναδημοσιεύσουν τις δηλώσεις του, εδέησε να τον ρωτήσει: Βρε υπουργάρα, τι έγιναν αυτά τα υδροπλάνα;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This