Τα ονόματα που «έπεσαν στο τραπέζι» για το ΔΣ της Εγναντίας Οδού

Must Read

Οι κενές θέσεις που άφησαν μετά την παραίτησή τους οι Αιμίλιος Στασινάκης και Ανάργυρος Οικονόμου, αναμένεται να καλυφθούν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES , πιθανότατα στο 7μελές δ.σ. της Ε.Ο.Α.Ε. θα τοποθετηθεί ο πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος της Μ.Ε. Υποδομών & Δικτύων του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Απόστολος Πρόϊος, ενώ στο διοικητικό σχήμα κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετέχει και η αρχιτέκτων μηχανικός κα. Βίκυ Ευταξά, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης. Το πιθανότερο είναι ότι παραμένει ως μέλος του δ.σ. της Εγνατίας ο αρχιτέκτων Βασίλειος Παπάς, επί μακρόν πρόεδρος του δ.σ. του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Σημειώνεται ότι μετά την κυβερνητική αλλαγή, στην Εγνατία Οδό Α.Ε., πρόεδρος στην Εταιρεία τοποθετήθηκε ο κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

Το νέο διοικητικό σχήμα, θα πρέπει, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ που ελέγχει μετοχικά την Εταιρεία, να προωθήσει μεταξύ άλλων και το σχέδιο μακροχρόνιας παραχώρησης του οδικού άξονα, το οποίο μέχρι σήμερα «σέρνεται» από έτος σε έτος παρότι έχει εκκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, το ΥΠΟΜΕ εξετάζει το μοντέλο παραχώρησης ώστε να είναι επ΄ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This