Σασμός: O Αστέρης θα δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ και θα τη σώσει;

Must Read

Μια πολύ δύσκολη περίοδος ξεκινά για την οικογένεια Βρουλάκη. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς όσο πάει και χειροτερεύει στη σειρά «Σασμός» και αυτό θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και στενοχώρια στην οικογένειά της.

Οι ελπίδες για την ηρωίδα μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν. Η Αργυρώ αποφασίζει να μετακομίσει με τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή στην Ανω Ποριά. Καταφεύγει, λοιπόν, στο πατρικό της προκειμένου να είναι ασφαλείς ο γιος της και ο άνδρας της. Παλεύει ακόμη με τη νεφρική ανεπάρκεια και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Η κόρη της Μαρίνας φοβάται ότι θα πεθάνει κι έτσι σκέφτεται ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνουν όλοι μαζί με τη μητέρα της και τη γιαγιά της.

Η Μαρίνα, μάλιστα, θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να δει αν είναι συμβατή με την κόρη της. Τα αποτελέσματα όμως δεν θα είναι καλά. Δυστυχώς, η Μαρίνα δεν θα είναι συμβατή, γεγονός που προκαλεί μεγάλη αναταραχή και στην οικογένειά της και στους γιατρούς, οι οποίοι ήλπιζαν να σωθεί η Αργυρώ από τη μητέρα της. Το ίδιο θα κάνουν και ο Αγγελος και όσοι την αγαπούν. Μέχρι να βρεθεί ο συμβατός δότης η Αργυρώ θα χειροτερεύει και αυτό θα γεμίσει φόβο όλη τη φαμίλια της.

Η οικογένεια Βρουλάκη θα ελπίζει σε ένα θαύμα. Θα καταφέρει να σωθεί η Αργυρώ ή όχι; Μήπως αυτός που είναι συμβατός θα είναι ο Αστέρης και θα τη σώσει δίνοντας το νεφρό του; Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This