Τζανάκης: «Φόβοι για έξαρση του κορωνοϊού μέσα στο καλοκαίρι» – 100 εισαγωγές ασθενών καθημερινά

Δεν δηλώνονται όλα τα κρούσματα ισχυρίζεται ο καθηγητής

Must Read

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, έκρουσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Ο καθηγητής εκτιμά πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει έξαρση της νόσου. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρώιμης επιδημικής έξαρσης του κορωνοϊού καλοκαιριάτικα» είπε ο καθηγητής και προειδοποίησε τους πολίτες να προσέχουν.

Ο κ. Τζανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού υποτιμώνται λέγοντας ότι «οι μισοί από τους οποίους αυτοδιαγιγνώσκονται δεν δηλώνουν το κρούσμα».

100 εισαγωγές την ημέρα

Ο καθηγητής επεσήμανε πως μετά την χαλάρωση των μέτρων «σταμάτησε η μείωση των εισαγωγών στα νοσοκομεία και επανήλθαμε στις 100 εισαγωγές την ημέρα», γεγονός που επιβεβαιώνει όπως τόνισε το ότι έχουμε περισσότερα κρούσματα από τα όσα ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Ο κ. Τζανάκης, υποστήριξε ότι «με ατομική ευθύνη του καθενός θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα, ιδίως όπου υπάρχει επισφαλές επιδημιολογικό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This