Γλέντι στο Twitter με τον Μητσοτάκη – «Θα ζητήσει και επίδομα κοινωνικού τουρισμού»

Σάλος με την αγροτική επιδότηση που έλαβε ο πρωθυπουργός

Must Read

Την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το σαρωτικό κύμα ακρίβειας και η κυβέρνηση τους πετάει προεκλογικά ψίχουλα για επιδοτήσεις καυσίμων και ρεύματος, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο βαθύπλουτος πρωθυπουργός λαμβάνει… επιδοτήσεις ως αγρότης!

Μάλιστα, τέσσερις ημέρες μετά την αποκάλυψη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα 8.500 ευρώ που έχει λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για… ιστορικό δικαίωμα και ότι δεν μπορούσε να τις αρνηθεί γιατί δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία...

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Τwitter ακολούθησε γλέντι με τις κρατικές επιδοτήσεις που μπαίνουν στην τσέπη του πρωθυπουργού:

https://twitter.com/giatressa_/status/1536690020903489537

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This