Το εξώφυλλο της Kylie Jenner που τρέλανε τους άνδρες

Must Read

Tρέλανε το Pornhub με το νέο σέξι εξώφυλλό της, Kylie Jenner στο Playboy, με τις αναζητήσεις να εκτοξεύονται μετά τη δημοσιοποίηση της καυτής φωτογράφισης.

Η μεγαλύτερη πορνογραφική ιστοσελίδα παγκοσμίως, δημοσίευσε τα στοιχεία των αναζητήσεων του ονόματος της, μετά την φωτογράφιση της για το κορυφαίο ανδρικό περιοδικό, τα οποία καταγράφουν αύξηση κατά 661%.

Σπάζοντας τα ρεκόρ, η Kylie, άφησε την ετεροθαλή αδερφή της Kim, στη δεύτερη θέση με το δικό της εξώφυλλο που δημοσιεύθηκε το 2014, να σημειώνει αύξηση των αναζητήσεων του δικού της ονόματος στο Pornhub κατά 661%.

Κάθε λεπτό που περνά στο PornHub καταφθάνουν 63.993 νέοι επισκέπτες, προβάλλονται 207.405 βίντεο και πραγματοποιούνται 57.750 αναζητήσεις (από αυτές, οι 55 αφορούν το sex tape της Kim Kardashian που παραμένει το κορυφαίο βίντεο στην ιστορία του PornHub με 195 εκατ. προβολές).

Στην πιο διάσημη φωτογραφία με τα 14 εκατομμύρια like, η Kylie Jenner φοράει μόνο ένα καπέλο cowboy, στην αγκαλιά του συντρόφου της, του διάσημου ράπερ Travis Scott, ο οποίος επιμελήθηκε και την φωτογράφιση.

Στη συνέντευξη με τίτλο «Wild in Love. Kylie by Travis» που φιλοξενεί το Play Boy, η Kylie απαντά στις ερωτήσεις του που είναι επικεντρωμένες στο σεξ, το οποίο όπως δηλώνει η καυτή περσόνα, απολαμβάνει περισσότερο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Aπολαύστε την:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This