H Xριστίνα Θεωνά επιστρέφει με το καλοκαιρινό hit «Έρωτας & Απόσταση»

Το νέο κομμάτι μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Must Read

Η Χριστίνα Θεωνά μόλις έκανε ένα πολύ δυνατό comeback στα μουσικά πράγματα με το ολοκαίνουργιο κομμάτι της «Έρωτας & Απόσταση» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο νέο της τραγούδι η εκρηκτική ξανθιά τραγουδίστρια μιλάει για τον έρωτα από απόσταση ο οποίος ξεπερνά όλα τα εμπόδια με όπλα την αγάπη. Έτσι η απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη γίνεται ένα τσιγάρο δρόμος και το νέο hit του φετινού καλοκαιριού μόλις γεννήθηκε.

Μετά τα κομμάτια της «Σου ανήκω», «Ερωτευμένη» και «Λάθος αντιλήψεις» το «Έρωτας & Απόσταση» έρχεται με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό  και τους στίχους γεμάτους νόημα να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της Χριστίνας Θεωνά και να δώσει ρυθμό στο καλοκαίρι μας.

Η Χριστίνα Θεωνά τραγουδά και χορεύει με έθνικ επιρροές στο νέο της video clip και από σήμερα ξέρουμε ποιο θα είναι το κομμάτι που θα ζητάμε στο DJ: «Έρωτας & Απόσταση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This