Θεσσαλονίκη: Άφησε τα παιδιά της μόνα στο αυτοκίνητο για να κάνει δουλειές στο σπίτι

Άκρως επικίνδυνο με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν

Must Read

Συνελήφθη μια 36χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς άφησε τα παιδιά της μόνα τους στο αμάξι προκειμένου η ίδια να κάνει απεντόμωση στο σπίτι.

Τα παιδιά εντόπισαν περαστικοί και οι αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς πέρασαν χειροπέδες στην 36χρονη που είναι υπήκοος Σερβίας, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε αφήσει ανεπιτήρητα, εντός του αυτοκινήτου, τα δύο ανήλικα παιδιάς της. Πλέον κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. 

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας τριών και έξι ετών, ενώ σημειώνεται πως η πράξη της αυτή θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη εάν αναλογιστεί κανείς τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες, με τα 2 παιδάκια να είναι εντός του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This