Βήμα πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Ισραήλ παρά την ισοπαλία (1-1)

Must Read

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Στο Ισραήλ «παραχώρησε» ισοπαλία στη Μακάμπι Χάιφα (1-1) στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά της 2ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ

Αν και φιλοξενούμενος, λέμε ότι… παραχώρησε αφού προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο ενδιάμεσο οι αντίπαλοί του είχαν σημειώσει άλλα δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν!

Δεν ικανοποίησαν στο πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς οι «ερυθρόλευκοι», αλλά η υπόθεση πρόκριση παραμένει στα πόδια τους αφού η ρεβάνς θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο Φάληρο.

Η Μακάμπι προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ρεαλισμό. Προηγήθηκε στο 7ο με τον Ζίνκερναγκελ όταν από προσπάθεια του Τικίνιο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά  ο σκόρερ την έστειλε στα δίχτυα.

Η Μακάμπι προσπάθησε να συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε, οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας άριστα άμυνα κατάφεραν να μην μετρήσουν δύο γκολ των Ισραηλινών στο 39’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο β΄μέρος αυξήθηκε η πίεση της Μακάμπι Χάιφα αλλά ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε με νίκη των Περαιωτών σήμειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης από το… πουθενά.

Ο Χαζίζα στι 92ο επεχείρησε σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη πορεία ξεγέλασε τους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα προκαλώντας έκρηξη χαράς στους 30.000 θεατές που παρακολουθούσαν το ματς.

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)
Βοηθοί: Κρίστιαν Γκίτελμαν (Γερμανία), Μάρκο Αχμίλερ (Γερμανία)
Τέταρτος: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)

Μακάμπι Χάιφα (Μπαράκ Μπακχάρ): Κοέν, Κορνού (79′ Μεναχέμ), Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Σούντγκρεν, Λαβί (61′ Φανί), Τσέρι, Μοχάμεντ, Χαζίζα, Ντέιβιντ (60′ Πιερό), Ατζιλί (50′ Ρουκάβιτσα).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μανωλάς, Βρσάλικο (81′ Παπασταθόπουλος), Κανέ, Εμβιλά (72′ Μπουχαλάκης), Ζίνκερναγκελ (46′ Αμπ. Καμαρά), Α. Καμαρά (46′ Μ. Καμαρά), Μασούρας (81′ Άβιλα), Τικίνιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This