ΠΑΣΟΚ: Να κληθεί ο διοικητής της ΕΥΠ στη Βουλή

Να κληθεί μαζί και η παρέα του Ανδρέα Λοβέρδου!

Must Read

 

Την κλήση του διοικητή της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζητά το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με επιστολή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό, το κόμμα που έβαλε τις υποκλοπές του Μιωνή μέσα στο κοινοβούλιο, και έχει ακόμα στις τάξεις του τον Ανδρέα Λοβέρδο, να εξεγείρεται για τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων!

Ρώτησε τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν κάνει την μήνυση για την παρακολούθηση του;

«Επειδή εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα για τα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να σας ζητήσει με την παρούσα την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία θα κληθούν σε ακρόαση ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, καθώς ο κοινοβουλευτικός έλεγχος επί των ανεξαρτήτων αρχών και για τη δραστηριότητα της ΕΥΠ ανήκει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων)», αναφέρει.

«Η προστασία των δημοκρατικών θεσμών, της συνταγματικής τάξης και της πολιτικής ζωής αποτελεί υποχρέωση όλου του πολιτικού κόσμου και, πάντως, της δημοκρατικής παράταξης, που θα κινητοποιήσει κάθε θεσμικό μηχανισμό διαφάνειας για να διακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις επαίσχυντες παρακολουθήσεις και την παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών», επισημαίνει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κάνοντας λόγο για «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα».

Επισημαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κάνει αναφορά στην καταγγελία του ΚΚΕ για παρακολούθηση του τηλεφωνικού κέντρου του Περισσού και σημειώνει ότι «η διαδοχή αποκαλύψεων και καταγγελιών δεν αποτελεί τυχαίο περιστατικό, αλλά προδίδει οργανωμένη παράνομη δράση αδιαφανών μηχανισμών, άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν πρόκειται για κρατικούς ή ιδιωτικούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This