Κ. Βελόπουλος για παρακολουθήσεις τηλεφώνων: Να μας πει ο πρωθυπουργός για την Palantir

Έχουμε γεμίσει πράκτορες και καρπαζοεισπράκτορες!

Must Read

Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Ο Κυριάκος Βελόπουλος υπενθύμισε πως ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που είχε καταγγείλει την σοβαρή περίπτωση παρακολουθήσεως βουλευτών αλλά και το παρακράτος που έχει στηθεί στην Ελλάδα, όπως προκύπτει και από διεθνή δημοσιεύματα.

Κατηγόρησε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι ουδείς είχε ασχοληθεί τότε με τις σοβαρότατες καταγγελίες για τις οποίες μάλιστα υπήρχαν και εκτενή δημοσιεύματα με λεπτομέρειες, ενώ επιτέθηκε στους πολιτικούς που πηγαίνουν και «γλείφουν στην αμερικανική πρεσβεία».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ασχολήθηκε εκτενώς και με το σκάνδαλο της Palantir, όπου η κυβέρνηση παρέδωσε στην ξένη πολυεθνική τα προσωπικά στοιχεία και προσωπικά δεδομένα 150.000 Ελλήνων, με αντάλλαγμα το πρόγραμμα Πανόπτης, το οποίο όπως ισχυρίστηκε, κατέληξε στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Δείτε την ομιλία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This