«Με κατεδάφισε» – Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που έσφαξε την Γεωργία στο Ρέθυμνο

Πώς περιέγραψε την σκηνή του άγριου φονικού

Must Read

Από το υπόγειο του κτηρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο το μεσημέρι της Δευτέρας ο 60χρονος που ομολόγησε ότι έσφαξε την 56χρονη σύζυγό του στο Ρέθυμνο, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Στην απολογία του ο δράστης, σύμφωνα με το neakriti.gr, φέρεται να είπε ότι με την Γεωργία ήταν μαζί  42 ολόκληρα χρόνια και ότι ποτέ δεν είχε σηκώσει χέρι πάνω της. «Με κατεδάφισε» δήλωσε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη είχε φύγει από το σπίτι τους τρεις φορές του τελευταίους μήνες και ότι ποτέ δεν του είχε πει ότι θέλει να χωρίσουν.

Ο δράστης περιέγραψε ότι το πρωί της Κυριακής λογομάχησε με την 56χρονη στην κουζίνα και ότι το θύμα του επιτέθηκε και του είπε βαριές κουβέντες, κάτι το οποίο τον εξόργισε και τον έκανε να θολώσει. Όπως φέρεται να είπε, άρπαξε το μαχαίρι και από τότε δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.




Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την αποτρόπαια πράξη του, έφυγε από το σπίτι κρατώντας το μαχαίρι και πήγε στον αδελφό του, στον οποίο περιέγραψε τι είχε κάνει. Τότε ο αδερφός του 60χρονου, κάλεσε τον μεγάλο του ανιψιό και του είπε να πάει στο πατρικό του για να δει τι είχε συμβεί.

neakriti.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα όσο βρισκόταν στα κρατητήρια, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 60χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Αύριο η κηδεία

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν αύριο την 56χρονη Γεωργία που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του ανθρώπου που εμπιστευόταν μια ολόκληρη ζωή.




Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου στο χωριό Άνω Μαλάκι του δήμου Ρεθύμνου. Μετά από έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, ο 60χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε την 56χρονη κομμώτρια στον λαιμό. Το θύμα εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Από το γλέντι στην φρίκη

Η τοπική κοινωνία είναι «παγωμένη» από το φρικτό έγκλημα, καθώς όπως αναφέρουν, η οικογένεια ζούσε στιγμές χαράς, καθώς πριν από μερικές ημέρες πάντρεψε τον έναν από τους τρεις γιους. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κάτοικοι, κανείς δεν γνώριζε τοι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της Γεωργίας η οποία ήταν γνωστή κομμώτρια στο Ρέθυμνο, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, έξω από το την πόρτα του κομμωτηρίου της κάποιοι άφησαν λουλούδια.

Την ίδια ώρα, το σπίτι του ζευγαριού φρουρούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Προανάκριση για το φονικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης Γεωργίας.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Σκότωσα τη μάνα σου. Έλα σπίτι» είπε ο δολοφόνος στον γιο του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This