«Πάλευα με τους ληστές και ο κόσμος απλά κοιτούσε» λέει ο βενζινοπώλης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας

Δεν τον βοήθησε κανένας ενώ δεχόταν άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου

Must Read

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε ο  63χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βέροια, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού.

Οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι και μόλις τον είδαν να βγαίνει από το όχημά του, κατευθυνόμενος προς την τράπεζα, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν για του αρπάξουν την τσάντα. Αφού τον έσυραν με το όχημά τους, οι δράστες οι οποίοι φορούσαν μάσκες full face, τον χτύπησαν και του άρπαξαν ένα τσαντάκι ώμου που περιείχε 19.000 ευρώ σε μετρητά.

Όπως περιγράφει ο ίδιος μιλώντας στο Verianet.gr, αρχικά του επιτέθηκε ένας ληστής και εκείνος αντιστάθηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά, βγήκε και ο δεύτερος από το όχημα και αφού τον γρονθοκόπησαν κατάφεραν του πάρουν την τσάντα.

Όπως περιγράφει ο επιχειρηματίας, όλα αυτά συνέβησαν στα μάτια περαστικών, ωστόσο κανένας δεν έκανε καμία κίνηση για να τον βοηθήσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This