Τραγωδία στη Ρωσία: 15 νεκροί από τη σύγκρουση μικρού λεωφορείου και δύο φορτηγών

Άλλοι τρείς άνθρωποι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Must Read

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην περιοχή Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας.

Όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα κατά τη σύγκρουση ενός μικρού λεωφορείου και δύο φορτηγών.

Σύμφωνα με μάρτυρες , ένα φορτηγό βγήκε από τη λωρίδα του όταν συγκρούστηκε με ένα μινιμπάς που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση, κοντά στο χωριό Νικολάγιεφκα. Την ώρα του ατυχήματος, το μικρό λεωφορείο χτυπήθηκε και στο πίσω μέρος από άλλο φορτηγό, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, όπως έδειξε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Ren TV.

 «Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο οδηγός ενός φορτηγού οδήγησε το όχημα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα μικρό λεωφορείο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της περιοχής Ουλιάνοφσκ.

Στο τροχαίο σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι, όλοι τους πολίτες του Καζακστάν, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης τις οποίες επικαλείται το ρωσικό δημόσιο πρακτορείο Ria Novosti.

Άλλοι τρείς άνθρωποι, δύο άνδρες και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ουλιάνοφσκ, Αλεξέι Ρούσκιχ.

Πάντως, το υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν διέψευσε το θάνατο πολιτών της δημοκρατίας σε δυστύχημα στην εν λόγω περιοχή. Συγκεκριμένα, την είδηση διέψευσε στο πρακτορείο Ria Novosti ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας Αϊμπέκ Σμαντιγιάροφ, επικαλούμενος τα προκαταρκτικά στοιχεία των περιφερειακών αρχηγείων του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Πολλά θανατηφόρα ατυχήματα

Οι παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι συχνές στη Ρωσία, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα με λεωφορείο.

Τον Ιανουάριο, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε τροχαίο με λεωφορείο στην περιοχή Ριαζάν, περίπου 270 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ένα λεωφορείο με σχεδόν 40 επιβάτες έπεσε σε παγωμένο ποτάμι στην περιοχή Ζαμπαϊκάλσκ της Σιβηρίας, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 21 να τραυματιστούν.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This