ΗΠΑ: Ανοιχτή αμφισβήτηση της πολιτικής Μπάιντεν στην Ουκρανία

Στρατηγική ήττα της Αμερικής βλέπουν έμπειροι αναλυτές

Must Read

«Ανεξάρτητα από το ποιος κερδίζει την αντιπαράθεση στην Ουκρανία, η Αμερική έχει ήδη χάσει». Αυτός είναι ο τίτλος στο σχετικό άρθρο του έγκυρου αμερικανικού ιστότοπου The National Interest

Με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σε αμερικανική έκδοση. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ramon Marks, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι στρατηγικοί χαμένοι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Το αμερικανικό δημοσίευμα

«Η Ρωσία θα οικοδομήσει στενότερες σχέσεις με την Κίνα και άλλες χώρες της ευρασιατικής ηπείρου, συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας και των χωρών του Περσικού Κόλπου. Θα γυρίσει την πλάτη αμετάκλητα στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες και στην Ουάσιγκτον. Πώς ο Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον και ο Χένρι Κίσινγκερ έπαιξαν το «χαρτί της Κίνας» για να απομονώσουν τη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, έτσι οι Πρόεδροι Βλαντιμίρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ θα παίξουν τα χαρτιά τους για να αφαιρέσουν την παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ.

Η κριτική πλέον στην πολιτική Μπάιντεν απέναντι στην Ουκρανία, έρχεται από πολλές πλευρές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This