Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Παναγιώτη και της Βιργινίας που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Γαλαξίδι

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και αναπάντητα «γιατί», οι οικογένειες των δυο παιδιών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι το περασμένο Σάββατο, είπαν το στερνό «αντίο» στον Παναγιώτη και στη Βιργινία. 

Σε κλίμα οδύνης και με δυνατό χειροκρότημα αποχαιρέτησαν τον 24χρονο Παναγιώτη, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στο Γαλαξίδι, ενώ την ίδια ώρα χθες, τελέστηκε στη Χαλκιδική,  η κηδεία της 21 ετών Βιργινίας.




Οι γονείς των παιδιών δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τα αγγελούδια τους χάθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Πώς συνέβη η τραγωδία

Ήταν λίγο μετά τις 06:00, όταν ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση με το όχημα τους, ένα Opel Corsa μαύρο. Στο 20ο χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι, άγνωστο πως, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι τα δύο νεαρά παιδιά έχασαν την ζωή τους ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Γαλαξίδι: «Έμαθα για το τροχαίο ενώ ήμουν στη δουλειά» είπε ο πατέρας της άτυχης Βιργινίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This