Ξανθός και μελαχρινός πειρασμός στη Μύκονο

Η Αντιγόνη Μπάξτον και η Ναντίν Μιράντα έβαλαν φωτιά στο νησί των ανέμων.

Must Read

Στη Μύκονο έκανε «απόβαση» η Ελληνοκύπρια ποπ σταρ που έκανε πάταγο με την είσοδό της στο βρετανικό προκλητικό reality γνωριμιών «Love Island», κόβοντας κυριολεκτικά την ανάσα των ανδρών. Η Αντιγόνη Μπάξτον επιβεβαίωσε τη φήμη του «θηλυκού με το θανατηφόρο κορμί» κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά από υπερπολυτελές γιοτ.

Η 26χρονη προκάλεσε «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι που αναδείκνυε τα πλούσια ελέη που της χάρισε η φύση. Ο φωτογραφικός φακός στράφηκε πάνω της την ώρα που βουτούσε στη θάλασσα και πήρε φωτιά όταν προσπάθησε να ανέβει στο γιοτ, αναδεικνύοντας την καλοσχηματισμένη πίσω όψη της.

Η Αντιγόνη Μπάξτον γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο δίπλα στην Ελληνοκύπρια μητέρα της Τόνια, η οποία είναι διακεκριμένη σεφ και μόνιμη προσκεκλημένη στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής «Sunday Brunch». Αν και βρετανοθρεμμένη, μιλάει άπταιστα ελληνικά χάρη στη μητέρα της, ενώ αγαπάει τόσο πολύ τη γλώσσα μας, που συχνά χρησιμοποιεί ελληνικές λέξεις στα τραγούδια της που ερμηνεύει στα αγγλικά. Στη Βρετανία θεωρείται ανερχόμενη ποπ σταρ, κάνοντας ήδη τις πρώτες της επιτυχίες. Δίνει, μάλιστα, ελληνικό χρώμα στη μουσική της, καθώς πολλές φορές χρησιμοποιεί μπουζούκι. Οι «μετοχές της» στη βρετανική showbiz ανέβηκαν κατακόρυφα όταν πρόσφατα έλαβε μέρος
στο βρετανικό «Love Island», όπου εντυπωσίασε με το σέξι κορμί της. Μετά το τέλος του reality αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας για διακοπές με την παρέα της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι βρήκε ανταγωνισμό στη διεκδίκηση του πιο «θανατηφόρου κορμιού» της Μυκόνου, καθώς τις ομορφιές του νησιού των ανέμων απολαμβάνει και η Ναντίν Μιράντα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο από την Αυστρία σε στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της. Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τις θανατηφόρες καμπύλες της, οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον ακόμη και των κυνηγών ταλέντων στον χώρο του μόντελινγκ της Victoria’s Secret. Δεν είναι τυχαίο ότι η καλλονή που στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δηλώνει μοντέλο «με εντυπωσιακές καμπύλες» έκανε στα τέλη Ιουνίου φωτογράφιση με μαγιό για τη Victoria’s Secret στη
Γαλλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This