Πήρε φωτιά στο τέλος το ντέρμπι του βορρά

Must Read

Έπρεπε να φθάσουμε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ (0-0) για να… ανάψουν τα αίματα, να αποβληθούν παίκτες και να πάρει… φωτιά το ματς παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από τα μέσα του β΄ ημιχρόνου. Άλλωστε όλοι οι θεατές πήραν μήνυμα από την πολιτική προστασία για ακραία καιρικά φαινόμενα στην πόλη.

Τα… ακραία ποδοσφαιρικά άρχισαν λίγο πριν το σφύγμα της λήξης. Ο Νταμπό του Άρη έσπρωξε τονΚαντουρί. Νωρίτερα ο Ολιβέιρα είχε ματώσει στο κεφάλι, πάλι από σπρώξιμο του Νταμπό! Άνθρωποι από τους πάγκους των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο, η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει από τον έλεγχο, αλλά ο Γκοντίνιο, ο Πορτογάλος διαιτητής απέβαλε τους Νταμπό και Καντουρί.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία να σκοράρει στο 53′ όταν ο Γκρέι εκτέλεσε με το χειρότερο τρόπο το πέναλτι που κέρδισε ο Εμπακοτά από τον Κουλιεράκη. Ο Κοτάρσκι έπεσε σωστά στην πορεία της μπάλας κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έβαλε «στοπ» στους επιθετικούς του Άρη.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Ντιόπ (46′ Νταμπό), Μαντσίνι (81′ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81′ Ζερβίνιο), Μανού Γκαρσία (69′ Ιτούρμπε), Γκρέι (63′ Πάλμα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (59′ Βιεϊρίνια), Ντάντας (59′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (73′ Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (63′ Ολιβέιρα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This