Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Σολτς!

Περίεργη η ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης

Must Read

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς  είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο Πούτιν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης, ο Γερμανός καγκελάριος τάχθηκε υπέρ της διπλωματικής διευθέτησης της κατάστασης στην Ουκρανία. Μία εξέλιξη περίεργη, διότι Βρίσκεται σε εξέλιξη η αντεπίθεση των ουκρανών που έχει δημιουργήσει πίεση στις ρωσικές δυνάμεις. Υποτίθεται ότι η Δύση συντονισμένη θα απέρριπτε κάποια επαφή την συγκεκριμένη στιγμή με τη Ρωσία, αναμένοντας μία ολοκληρωτική επικράτηση των ουκρανικών δυνάμεων πριν από οποιαδήποτε συζήτηση.

Σύμφωνα πάντως με διαρροές από διεθνή πρακτορεία, ο γερμανός καγκελάριος ζήτησε την πλήρη αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από το ουκρανικό έδαφος. Πράγμα που είναι αναμενόμενο, εάν αναλογιστούμε την κατάσταση στα πεδία της μάχης.

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν:
– Διατροφική κατάσταση στον κόσμο
– Ασφάλεια του Πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Ζαπορίζια

Νεότερη ενημέρωση:

Η συνομιλία μεταξύ Σολτς και Πούτιν διήρκεσε μιάμιση ώρα και ήταν αφιερωμένη στην κατάσταση στην Ουκρανία και τις συνέπειές της, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης της γερμανικής κυβέρνησης.

 

Ο Scholz προέτρεψε τον Πούτιν να βρει μια διπλωματική λύση το συντομότερο δυνατό με βάση την κατάπαυση του πυρός, την πλήρη απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας.

 

Ο Scholz τόνισε στον Πούτιν ότι οποιαδήποτε περαιτέρω ρωσικά βήματα προς την προσάρτηση δεν θα μείνουν αναπάντητα και δεν θα αναγνωριστούν σε καμία περίπτωση, και μίλησε επίσης για την ανάγκη διασφάλισης της ασφάλειας του πυρηνικού σταθμού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This