Ο Διαμαντής «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ, 1-1 ο ΟΦΗ στο… 103′!

Must Read

Ο Αποστόλης Διαμαντής είναι 22 χρόνων. Στις Σέρρες όπου μεγάλωσε κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ονειρευόταν ένα πράγμα: Να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, πήρε μεταγραφή για τον Δικέφαλο, ξεχώρισε στην Κ19 (παίκτες κάτω των 19), αλλά δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στην πρώτη ομάδα. Δόθηκε δανεικός στο Βόλο κι από εκεί στον ΟΦΗ ο οποίος στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματά του.

Στο Ηράκλειο στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά αυτή ήταν το ΟΦΗ (ο ΠΑΟΚ ως φιλοξενούμενος φορούσε μπλέ εμφανίσεις) και επεφύλαξε τη χειρότερη έκπληξη για τους Θεσσαλονικείς. Αφού τους… χόρεψε στη διάρκεια του αγώνα ο σέντερ μπακ των Κρητικών στην εκπνοή του αγώνα και των καθυστερήσεων των έντεκα λεπτών (103′) αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση κόρνερ του Θοράρινσον και με τη βοήθεια του ύψους του (είναι 1,87 μ.) με κεφαλιά νίκησε τους πάντες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το ματς!

 

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα στην επαγγελματική καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή. Είχε προηγηθεί το πρώτο του στην ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Δεκέμβριο που εξ αιτίας της δεν το πανηγύρισε όπως το σημερινό.

Ήταν ένα σκληρό μάθημα για αυτούς που δεν εκτίμησαν το ταλέντο του και δεν υπολόγισαν το πείσμα του. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς σε ένα ματς που έμοιαζε δικό του από τα πρώτα λεπτά.

Είχε σκοράρει στο 8ο με τον Καλέντ Νάρεϊ τον 28χρονο Γερμανό επιθετικό με κατατωγή από το Τόγκο που σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα (είχε σκοράρει και στο ματς με τον Ατρόμητο).

Οι ποδοσφαιριστές του απέτυχαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν να σημειώσουν κι άλλο γκολ και το πλήρωσαν με τον πιο δραματικό τρόπο. Ο Δικέφαλος συνέχισε την παράδοση που τον θέλει σε δεκατρία, πλέον ματς, αήττητο σε αγώνες με τον ΟΦΗ (11 νίκες, δύο ισιοπαλίες), αλλά αυτό το «Χ» μοιάζει με μαχαιριά καθώς πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με γκρίνια και άγχος ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (πιθανότατα την 1η Οκτωβρίου) που έχει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ντεμπούτο για τον ΟΦΗ από τον Ισπανό Μιγκέλ Γκερέρο που  είναι γνωστός στην Ελλάδα αφού πριν από 2,5 χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό (καλοκαίρι 2018 έως Ιανουάριο του 2020). Ο Ισπανός ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΟΦΗ, αλλά έδειξε ότι ακόμα πρέπει να προσαρμοστεί (ή το αντίθετο…) στο παιχνίδι των συμπαικτών του.

Απώλεια για τον Δικέφαλο ο τραυματισμός του Βεϊρίνια.

ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης (62′ Ντουρμισάι), Λάρσον, Μπαλογιάννης (79′ Θοράρινσον), Περέα (84′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (84′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25′ Τσαούσης), Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Ντάντας, Αουγκούστο (72′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72′ Τόμας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This