Αποκάλυψη: Δεν λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας στο τρενάκι του Allou Fan Park

Το σφάλμα να αποδίδεται σε κατασκευαστικό λάθος

Must Read

Ακόμη έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το σοκαριστικό ατύχημα που συνέβη στο Allou Fun Park, το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν στο μοιραίο τρενάκι.

Μια ακόμη αποκάλυψη αναφέρει πως το παιχνίδι «La Isla» έχει αυτόματο σύστημα διακοπής της κίνησης του βαγονέτου, όταν διαπιστώνεται μείωση της στάθμης ή υπερχείλιση της στάθμης του νερού στα αυλάκια. Δηλαδή εάν διαπιστωθεί πρόβλημα, αυτόματα ακινητοποιείται το βαγονέτο. Κάτι όμως που δεν συνέβη…

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτουν όλα τα πάρκα ψυχαγωγίας στο εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σφάλμα της μη λειτουργίας του συστήματος αποδίδεται σε κατασκευαστικό λάθος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This