Το «GNTM» αντί για μοντέλες βγάζει… διαζύγια!

Must Read

Η Εμμανουέλα Μάινα, η 22χρονη παίκτρια που εντυπωσίασε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στις οντισιόν όταν δήλωσε ότι είναι παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια, βγήκε από το reality του Star και ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν!

Ο άντρας της, ονόματι Χρήστος, είναι φίλος της Ελένης Τσολάκη και, όπως αποκάλυψε εκείνη χθες στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, το μοντέλο πήρε την απόφαση την πρώτη φορά που βγήκε από το παιχνίδι και επέστρεψε στο σπιτικό τους.

Στη συνέχεια η παραγωγή του reality την ειδοποίησε πως είναι ανάμεσα στις τρεις κοπέλες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά, όταν τελικά αποχώρησε οριστικά από το σπίτι των μοντέλων, ανακοίνωσε στον Θεσσαλονικιό σύζυγό της ότι θέλει να χωρίσουν και μετακόμισε στο πατρικό της.

Όπως αποκάλυψε η Τσολάκη, στη σχέση τους δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, αλλά ίσως οι νέες προοπτικές που ανοίχτηκαν για την Εμμανουέλα μετά τη συμμετοχή της στο δημοφιλές reality να ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που την προέτρεψε να ακολουθήσει το όνειρό της και να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα του Star, διαψεύδοντας παράλληλα ότι το πρώην ζευγάρι είναι στα… μαχαίρια και στα δικαστήρια.

Μετά την είδηση του χωρισμού της όμορφης Εμμανουέλας, που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, εντύπωση προκαλεί και το spoiler ότι το 22χρονο μοντέλο είναι εκτός του «GNTM»… Κι αυτό γιατί αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επίζηλου τίτλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This