«Εγδυσαν» γεροντάκι για «μαϊμού» τροχαίο της κόρης του

Must Read

Θύμα της γνωστής απάτης με τα δήθεν τροχαία έπεσε ένα γεροντάκι στον Βόλο, το οποίο πίστεψε στις ψεύτικες διαβεβαιώσεις ενός επιτήδειου ότι η κόρη του ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, παραδίδοντας στον σύνεργο του κοσμήματα, χρυσές λίρες και μετρητά ύψους 8.000 ευρώ!

Στο άκουσμα της είδησης ότι η ζωή της κόρης του κινδυνεύει, ο ανυποψίαστος 89χρονος πανικοβλήθηκε και πάνω στην ταραχή του πρότεινε στον άγνωστο που του τηλεφώνησε να περάσει από το σπίτι του για να του δώσει ό,τι πολύτιμο είχε στην κατοχή του, κοσμήματα και λίρες αξίας περίπου 30.000 ευρώ, καθώς και 8.000 ευρώ σε μετρητά! Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο απατεώνας είχε ήδη γίνει καπνός με τα τιμαλφή, τις λίρες και τα χρήματα, ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με την κόρη του.

Τότε πια διαπίστωσε ότι ήταν καλά στην υγεία της, με συνέπεια να συνειδητοποιήσει το λάθος του και να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του! Με όση ψυχραιμία κατάφερε να βρει, κατευθύνθηκε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για απάτη. Κατόπιν η Εισαγγελία, που παρέλαβε τη δικογραφία, παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες, που πιθανότατα ήταν δύο. Δηλαδή, ο άγνωστος που τηλεφώνησε στον 89χρονο για να του πει τα «δυσάρεστα νέα» και ο συνεργός του, ο οποίος εμφανίστηκε στο σπίτι για να παραλάβει τα κοσμήματα και τα χρήματα.

Αγνωστο παραμένει αν ο ηλικιωμένος κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δράστη. Αυτό που φέρεται ότι είπε στις Αρχές είναι πως τόσο ο άνδρας που του τηλεφώνησε όσο και εκείνος που πήγε στο σπίτι του μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This