Με την «πλάτη στον τοίχο» ο Ολυμπιακός 2-1 τον ΟΦΗ

Must Read

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να φεύγει νικητής από το Ηράκλειο (5η διαδοχική) με ανατροπή. Στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με ήττα (1-0), αλλά στην επανάληψη κατάφερε να κλείσει τον ΟΦΗ στην εστία του.




Ο Γκάρι Ροντρίγκες από σέντρα του Χάμες στο 58′ ισοφάρισε το αυτογκόλ που είχε δεχτεί από τον Ντόϊ στο 40′. Ο Βαλμπουενά που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεσε φάουλ, ο Μακαμπού κέρδισε την μπάλα και έδωσε την πολύτιμη, για τη δεδομένη χρονική στιγμή, νίκη στους «ερυθρόλευκους».




Νωρίτερα (51′) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δει το αστέρι τους, τον Χάμες Ροντρίγκες, να χάνει πέναλτι όταν ο Χρήστος Μαδράς, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, κατάφερε να διώξει την μπάλα! Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια του Μαγιάδο στον Βρουσάι που έφερε την «εσχάτη των ποινών».

Στα 21 του χρόνια ο Χρήστος Μανδάς θα έχει να λέει ότι δεν δέχτηκε γκολ σε εκτέλεση πέναλτι από τον Χάμες Ρονγτρίγκες

Ο ΟΦΗ μετά από ένα καλό πρώτο μέρος… άφησε στα αποδυτήρια τον καλό του εαυτό και σύμφωνα με την εμφάνισή του στο β’ μέρος η ήττα του θεωρείται δίκαιη.

Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν εντυπωσιακό. Ο ΟΦΗ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να αφήσει πίσω τις άσχημες εμφανίσεις. Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο του έδωσε ώθηση, ενώ ο Ολυμπιακός γρήγορα εμφάνισε σοβαρά προβλήματα στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα οι «Κρητικοί» να βγαίνουν εύκολα στην επίθεση.

Στο 13΄ ο Μπίελ υποχρεώσε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος έχασε σημαντική ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ από τηυν πλευρά του θα μπορούσε να έχει σημειώσει περισσότερα γκολ στο διάστημα αυτό, αλλά ο Χανιώτης τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», ο 19χρονος Κώστας Τζολάκης δεν είχε αποφασιστικές επεμβάσεις, όπως στο 14′ όταν έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα έπειτα από προσπάθεια του Ντίκο, αλλά νικήθηκε στο 40′ όταν ο Τοράλ επεχείρησε τη σέντρα δεν υπήρξε καλή συννενόηση με τον στόπερ Ανδρέα Ντόι κι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σκόραρε με αυτογκόλ. Ήταν ο χειρότερο δυνατό ντεμπούτο του γεννημένου στην Ελλάδα από Αλβανούς γονείς ποδοσφαιριστής που έχει συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές της Αλβανίας, αλλά επέλεξε να αγωνίζεται στο μέλλον με τα ελληνικά χρωματα…




Κίτρινη: 45+ Λάρσον, 74′ Μπαλογιπάννης, 84′ Μαρινάκης – 45+ Ντόι

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι (46′ Γκάρι Ροντρίγκες), Άβιλα (39′ Βρουσάι), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (80′ Μαρσέλο), Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ, Μασούρας (46′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπακαμπού.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Περέα, Μεγιάδο (72′ Τζου), Τοράλ, Λάρσον, Ντίκο (54′ Ντιουσέ), Γκερέρο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This