Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στη λεωφόρο Νίκης σε καραμπόλα με τρία οχήματα!

Must Read

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, με το ένα εξ αυτών να ανατρέπεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Νίκης, λίγο πριν την Πλατεία Αριστοτέλους, και μάλιστα σε μια ώρα όπου ήταν γεμάτη από κόσμο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, όπου έκλεισε τον δρόμο, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, πληροφορίες, από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα που ανετράπη, ενώ, εξαιτίας του τροχαίου, η κυκλοφορία στη Νίκης σταμάτησε από το ύψος της οδού Σαλαμίνος έξω από το δικαστικό μέγαρο. Μπλόκο έχει στηθεί και στη συμβολή των οδών με Βενιζέλου.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This