Χρυσοβαλάντω-Ειρήνη Κεσογλίδου: Δείτε την 33χρονη κόρη του Βασίλη Καρρά

Must Read

Ο Βασίλης Καρράς έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια από πολύ νεαρή ηλικία. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953, το όνομά του είναι Βασίλειος Κεσογλίδης και έχει δυο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 ετών η οικογένειά του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 16 ετών ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων.

Στην εκπομπή “Ενώπιως Ενωπίω” έχει μιλήσει για τη ζωή που έχει φτιάξει στον τόπο καταγωγής του όπου διατηρεί φάρμα η οποία παράγει βιολογικά προϊόντα. Είναι παντρεμένος εδώ και 40 χρόνια με τη σύζυγό του Χριστίνα την οποία γνώρισε σε μια ντισκοτέκ. Έχει πει για τη σύζυγό του:

 «Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία μονάκριβη κόρη, την Ειρήνη που σήμερα είναι 33 ετών.
Το πλήρες όνομά της είναι Χρυσοβαλάντω-Ειρήνη Κεσογλίδου και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λάμπρο Αντράλα τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η Ειρήνη αναλάβει τη λειτουργία του «Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Η κόρη μου ασχολείται με το “Χωριό Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Καρράς.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This