Η Δέσποινα Βανδή αντάλλασε παθιασμένα φιλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα διαλείμματα του J2US

Tα breaks για διαφημίσεις έκρυβαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από το πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής show biz και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, αφού η τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και από τότε που αποκάλυψαν ότι είναι ζευγάρι δεν κρύφτηκαν ποτέ.

Ολόκληρο το καλοκαίρι, η Δέσποινα Βανδή συνόδευε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην περιοδεία που έκανε με την θεατρική παράσταση που ανέβαζε και βλέπαμε συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram.

O ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της συντρόφου του το Σάββατο το βράδυ με το show JUST2US στο οποίο εκείνη είναι κριτής και στα διαλείμματα για διαφημίσεις, η κάμερα τους εντόπισε να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.


 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This