Η Λίνα Μενδώνη και ο «πολιτισμός» των Ουτσεκάδων

Η υπουργός από την χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός, επισκέφτηκε το μέρος όπου δολοφονήθηκε

Must Read

Ο Υπουργός Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Κοσσυφοπεδίου, Hajrulla Çeku ο οποίος μιλά και άπταιστα Τουρκικα, με τους συνεργάτες του, υποδέχθηκε και ξενάγησε τη Λίνα Μενδώνη και το κλιμάκιο, που την συνοδεύει, στο Πίζρεν, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται στους χώρους των οθωμανικών λουτρών της πόλης του 15ου αι. και του Πύργου του ρολογιού.

Τι άλλο θα ζήσουμε.

Η υπουργός πολιτισμού της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό, επισκέφτηκε και αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον υπουργό ενός τόπου που δολοφόνησε κάθε έννοια πολιτισμού.

Η Παναγιά βεβηλωμένη από τους Ουτσεκάδες

Στο Πίζρεν και μόνο, συντελέστηκαν εγκλήματα κατά του πολιτισμού και της ανθρωπότητας, με ιστορικές εκκλησίες όπως αυτή του Αγίου Γεωργίου, ιστορικές μονές όπως αυτή των Αγίων Αρχαγγέλων και αμέτρητα αλλά ιερά και όσια να καταστρέφονται από τους Ουτσεκάδες.

Σε ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο, συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του πολιτισμού σε ευρωπαϊκό έδαφος, τους τελευταίους αιώνες. Υπό τα απαθή βλέμματα της δήθεν «πολιτισμένης Δύσης».

Αντί λοιπόν η κυρία Μενδώνη να απαιτήσει να επισκεφθεί τους τόπους μαρτυρίου και καταστροφής, τις ορθόδοξες εκκλησίες που καταστράφηκαν από αλαλάζοντες ισλαμιστές Ουτσεκάδες, νομιμοποίησε τους δολοφόνους του πολιτισμού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This