Μαφιόζικη επίθεση σε σκάφος στην Ελούντα – Στο νοσοκομείο δύο άνδρες και μια γυναίκα

Προσωπικά κίνητρα ή απόπειρα ληστείας ;

Must Read

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των λιμενικών για τον εντοπισμό των δραστών της μαφιόζικης επίθεσης με πτυσσόμενα κλομπ σε βάρος δύο ανδρών και μιας γυναίκας σε ελλιμενισμένο σκάφος στον Κόλπο της Ελούντας.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε παροπλισμένο επιβατηγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες 56 και 62 ετών, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης του σκάφους, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 74 ετών.

Ο 56χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι, στην πλάτη και στο νεφρό, και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Ο 62χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το δεξί πόδι, ενώ και η 50χρονη δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Οι δύο δράστες της γκαγκστερικής επίθεσης δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους κατέθεσε στους λιμενικούς ότι έχει οικονομικές διαφορές αρκετών χιλιάδων ευρώ με συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία κατονόμασε και έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών των Αρχών. Οι λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν στοιχεία για τους φυσικούς και, ενδεχομένως, ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων από άτομα που ενδεχομένως είχαν σχέση με την επίθεση με βάση τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του σκάφους. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να ερευνηθούν σπίτια υπόπτων, μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν τα κλομπ, οι κουκούλες και τα ρούχα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες.

Εξάλλου, έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή που έχουν καταγράψει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών κατά την απομάκρυνσή τους από τον τόπο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This