Οι πρώτες δηλώσεις του 36χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης – Μπήκε σπίτι του συνοδεία αστυνομικών

Τον περίμενε η μάνα του στο σπίτι

Must Read

Σε κατ΄οίκον περιορισμό έχει τεθεί ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, μετά από διαφωνία εισαγγελέα ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Για την ποινική του μεταχείριση θα  αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες και θα κριθεί το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Η κάμερα του Star τον κατέγραψε να επιστρέφει στο σπίτι του συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν δηλώνει αθώος, ο ίδιος απάντησε «εννοείται». Στις υπόλοιπες ερωτήσεις, ο 36χρονος απάντησε εκνευρισμένος «καμία δήλωση». 

Ο 36χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο της ασφάλειας κρατώντας στα χέρια του μια τσάντα σούπερ μάρκετ. Εκεί τον υποδέχτηκε η μητέρα του, η οποία στη συνέχεια μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο γιος της είναι αθώος και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Μία χαρά είναι το παιδί, το ακούσατε, τα μάθατε. Από ‘κει και πέρα το παιδί δεν έχει καμία συμμετοχή και τελείωσε το θέμα», ανέφερε ο πατέρας του 36χρονου.

Σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, ο 36χρονος μιλούσε με το παιδί το διάστημα από 7 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου, ενώ η 12χρονη τον αναγνώρισε.




Δείτε επίσης:

Γιατί δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία των βιαστών της 12χρονης;

Σε άσχημη κατάσταση η 12χρονη: «Δεν μιλάει καθόλου» – Ξέσπασμα κατά Μίχου: «Αυτός είναι δράκουλας … γιατί τον προβάλετε;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This