Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τρώτε ξηρούς καρπούς με την μπίρα

Τρώγωντας ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνετε από το ποτό, θα χάσετε κιλά

Must Read

Οσοι λατρεύουν την μπίρα αλλά δεν βλέπουν την ώρα να απαλλαγούν από την «μπιροκοιλιά» χωρίς να κόψουν το αγαπημένο τους ποτό τώρα έχουν τη λύση. Τους την προσφέρουν ερευνητές από την Αυστραλία, οι οποίοι ανακάλυψαν το συνοδευτικό της μπίρας που αδυνατίζει.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα της δρος Amanda Grech του University of Sydney, αν παράλληλα με την κατανάλωση της μπίρας τρώει κάποιος ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνει από το ποτό, θα χάσει κιλά. Εξηγούν ότι είναι γνωστό πως η μπίρα αυξάνει την όρεξη και παράλληλα παχαίνει κυρίως στην κοιλιά, καθώς είναι πλούσια σε άμυλο. Ωστόσο τα σνακ που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες προσφέρουν αίσθηση χόρτασης, με αποτέλεσμα να τρώει κανείς λιγότερο, χάνοντας κιλά και ειδικότερα τη λεγόμενη «μπιροκοιλιά».

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα μελετώντας 9.341 εθελοντές που έπιναν αλκοολούχα ποτά, κυρίως μπίρα. Οσοι έτρωγαν πλούσια σε πρωτεΐνες σνακ, όπως οι ξηροί καρποί, συνολικά έτρωγαν λιγότερες θερμίδες κάθε μέρα σε σχέση με όσους συνόδευαν την μπίρα με παχυντικά ή ανθυγιεινά σνακ, όπως πατατάκια, αλλαντικά και λουκάνικα.

Ειδικότερα η ομάδα με τους ξηρούς καρπούς λάμβανε καθημερινά 1.749 θερμίδες, συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων της μπίρας. Είναι 577 θερμίδες λιγότερες από όσες χρειάζεται κανείς για να διατηρήσει το βάρος του. Αντίθετα, αυτοί που προτιμούσαν τα ανθυγιεινά σνακ λάμβαναν συνολικά 3.051 θερμίδες, 813 περισσότερες από όσες απαιτούνται για να παραμείνουν στο ίδιο βάρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This