Μηδέν ανησυχία

Must Read

Διαβάζω ότι τώρα, που βρίσκεται στο επίκεντρο η υπόθεση με το κάθαρμα και υπεράνω πάσης υποψίας Ηλία και τη 12χρονη στον Κολωνό, υπάρχει η φήμη ότι κάποιοι εν ενεργεία πολιτικοί άνδρες ανησυχούν μήπως… ξεθαφτούν ανάλογες ιστορίες που αφορούν τους ίδιους.

Τώρα, σύντροφοι, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει στα σοβαρά ότι το ελληνικό Κοινοβούλιο θα αφήσει απροστάτευτα τυχόν άτακτα παιδιά του, ώστε να κινδυνεύσουν; Αμ τότε οι παραγραφές γιατί υπάρχουν; Η μη άρση της ασυλίας γιατί έχει εφευρεθεί; Διότι, κύριοι, αν δεν φυλάξουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει. Εδώ αθωώσαμε καν και καν και τα δικά μας παιδιά; Διότι, και εφόσον είναι παιδιά, ε, θα κάνουνε και καμιά κουτσουκέλα. Θα τα κρεμάσουμε τώρα; Και να σας πω και κάτι; Ουδείς θα ασχοληθεί με το αντικείμενο, αφού, και να ασχοληθεί, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο: αθώος ο κατηγορούμενος.

Άρα, μηδέν ανησυχία και, για να παραφράσω λίγο τον Ιωάννη Πολέμη, τους καθησυχάζω: «Μη σκιάζεστε στα σκότη και η Βουλή σαν στοργική σας μάνα θα σας γλυτώσει, αστέρια μου, από βαριά καμπάνα». (Σ’ έφαγα, Λιάκο…)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Grand Hotel» VS «Αγιος Ερωτας»!

Θα πέσουν κορμιά στο ρινγκ της τηλεθέασης και δη στην prime time ζώνη! Ο Alpha βάζει έναν απαγορευμένο έρωτα...

More Articles Like This