Νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: Οπλισμένος άνδρας αιματοκύλισε λύκειο στο Σεντ Λούις

Ο δράστης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών

Must Read

Τουλάχιστον τρία άτομα έπεσαν νεκρά από πυροβολισμούς, όταν ένας άνδρας εισέβαλε πυροβολώντας με το τουφέκι του σε λύκειο του Σεντ Λούις, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αξιωματούχους της περιοχής, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Central Visual and Performing Arts High School στο Σεντ Λούις, με τον φερόμενο δράστη του μακελειού να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών που τον καταδίωξαν και να χάνει τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, αξιωματούχοι της αστυνομίας επιβεβαίωσαν ότι, εκτός από τους νεκρούς, υπήρξαν τουλάχιστον οκτώ ακόμη άτομα που μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε κοντινά νοσοκομεία.

Ο ένοπλος, ηλικίας περίπου 20 ετών, «παρεμποδίστηκε γρήγορα από την αστυνομία», υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και ο ύποπτος έχασε τη ζωή του, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σεντ Λούις. Προς ώρας παραμένει ασαφές πόσοι από τους τραυματισμούς προήλθαν από πυροβολισμούς, με τον διοικητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να επιβεβαιώνει ότι, μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας, είναι δύο κοπέλες, η μία έφηβη.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί από την περιφέρεια ότι μόνο δύο άτομα είχαν πυροβοληθεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι δύο μαθητές που πυροβολήθηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό, ενώ δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι πυροβολισμοί αναφέρθηκαν περίπου στις 9:10 π.μ., τοπική ώρα, καθώς, ενόσω οι μαθητές αποχωρούσαν από το κτίριο, ανέφεραν ότι εμφανίστηκε ένας νεαρός, οπλισμένος με ένα μακρύκανο όπλο, δήλωσε η αστυνομία. Οι αρχές δεν διευκρίνισαν το πώς ο ένοπλος κατάφερε να εισέλθει στο κτίριο, καθώς, όπως τόνισαν, οι πόρτες του σχολείου ήταν κλειδωμένες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This