Η συνωμοσία του «13» και το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο Φάληρο! – Το πανόραμα της αγωνιστικής

Must Read

Οι προληπτικοί οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να…. φτύνουν στον κόφο τους. Στο ντέρμπι του Φαλήρου (ώρα 19.30) μια σειρά από… 13άρια κάνουν την εμφάνισή τους!

Είναι 13 του μήνα, 13η αγωνιστική, ενώ η επόμενη θα γίνει 38 μέρες μετά λόγω Μουντιάλ, διάστημα που δεν έχει ξανασυμβεί. Ένα «13«» λείπει από το αποψινό ματς. Η «θύρα 13» στο γήπεδο. Ως γνωστόν δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά. Από το 12 πάει στο 14!

Ακόμα και στους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει παίκτης με το 13, ενώ στην ΑΕΚ αυττή τη φανέλα φορά ο Μοιυντιαλικός Πινέδα

Η αναμέτρηση έρχεται τη χειρότερη δυνατή περίοδο και για τις δύο ομάδες. Όταν οι Μουντιαλικοί παίκτες περιμένουν πως και πως τη διοργάνωση που αρχίζει την άλλη Κυριακή, οι άλλοι περιμένουν πως και πως να πάρουν μια ανάσα. Ο αγώνας πέρα από τη βαθμολογική σημασία προσφέρει στο νικητή και ηρεμία ενός μήνα και κάτι. Πάει μέχρι το τέλος του Μουντιάλ με σχέδια για πρωτάθλημα. Ο ηττημένος θα έχει γκρίνια μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου που είχε προγραμματισμένη η 14η αγωνιστική.

Ο Μίτσελ έχει αποκλείσει τους Μαρσέλο, Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Κούντε.

Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μπιέλ, Μασούρας, ελ Αραμπί.

Στην ΑΕΚ απώλεια για τον Ματίας Αλμέιδα η αποουσία του Νταμιάν Σιμάνσκι, αλλά και του Στίβεν Τσούμπερ, διαθέσιμοι οι Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί και Τομ Βαν Βέερτ.

Πιθανή ενδεκάδα: Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Μοχαμαντί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Λιβάι.

Ο αγώνας είναι ο 66ος σε επίπεδο Α’ εθνικής με τον Ολυμπιακό να έχει 38 νίκες, την ΑΕΚ 15 και 12 ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα. Τέρματα: 122-50.

Σημαντική παράδοση που έχει δημιοτργήσει ο Ολυμπιακός με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα. Σε 10 αγώνες πρωταθλήματος έχει 8 νίκες, η ΑΕΚ μία, ενώ ένα ματς έχει τελειώσει ισόπαλο. Τέρματα: 24-4

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (16:00)

Μακριά από τους στόχους τους έχουν βρεθεί και οι δύο ομάδες. Πιέζονται βαθμολογικά. Ο ΠΑΣ επιστρέφει στο γήπεδό του μετά από δύο εκτός έδρας ήττεες (ΠΑΟΚ 2-0, και Βόλο 2-1), ενώ ο Άρης δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς εκτός έδρας (0-1-2) με ισοπαλία στο Περιστέρι και ήττες σε Λεωφόρο και Βόλο), αλλά… ξεμπούκωσε την περασμένη αγωνιστική με το 5-0 επί της Λαμίας στο «Βικελίδης».

Είναι το 24ο ματς στην Α’ εθνική στην έδρα του ΠΑΣ που έχει 11 νίκες (οι πέντε με 2-0), ο Άρης έχει έξι(οι τέσσερις με 1-0), ενώ έξι ματς έχουν τελειώσει χωρίς νικητή (τα πέντε από αυτά και χωρίς γκολ).

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (17:15)

Τα εισιτήρια του αγώνα είχαν εξαντληθεί από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας τους, όπως συμβαίνει συχνά στο «μικρό» για τη φετινή ζήτηση γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά οι κάτοχοί τους… ζαλίστηκαν με τις διαδοχικές… μετακινήσεις της ώρας έναρξης. Τελικά η… μπίλια έκατσε στις 17:15, αποδεικνύοντας ότι ο προγαμματισμός δεν είναι το φόρτε της Σούπερ Λίγκα. Δεν είχε υπολογίσει ότι στις 16.00 που είχε αρχικά οριστεί δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί ο κόσμος λόγω του Μαραθωνίου που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου εδώ κι ένα χρόνο!

Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν απλά να διατηρήσουν το αήττητό τους (11 νίκες, μια ισοπαλία), αλλά να κάνουν 12 τις νίκες τους και να κλείσουν νικηφόρα το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος μέχρι την επανεκκίνησή στις 21/12.

Δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί, αυτό είναι καλό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Τρουιγιέ).

Πιιθανή ενδεκάδα: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρα, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Είναι η 24η αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό που έχει 17 νίκες, ο Ατρόμητος 3 και 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τέρματα 50-15.

Λαμία – Παναιτωλικό (18:00)

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει η Λαμία (0-2-2), έξι ο Παναιτωλικός (0-3-3). ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ειδικά για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στο «+2» από την τελευταία θέση.

Στα 6 ματς που έχουν προηγηθεί οι δύο ομάδες εχουν από μια νίκη, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα και τα τέρματα είναι 6-6.

ΠΑΟΚ – Βόλος (21.30)

Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες που βρίσκοναι στα… ψηλά της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα με το 3-0 στη Νεάπολη επί του Ιωνικού, ενώ ο Βόλος είναι αήττητος στα τρία τελευταία ματς (2-1-0).

Στους γηπεδούχους επιστρέφουν οι Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκης.

Η αγωνσιτική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους αγώνες Αστέρα Τρίπολης – Ιωνικός (18:00) και ΟΦΗ – Λεβαδειακός (19:30).

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This