Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος που είχε βίντεο και φωτογραφίεςτης 12χρονης

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας ο 60χρονος που κατηγορείται για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό καθώς είχε αγοράσει βίντεο και φωτογραφίες της με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας  αρνήθηκε τις κατηγορίες. Όπως υποστήριξε νόμιζε πως η κοπέλα είναι 17 ετών και ακόμα μεγαλύτερης ηλικίας από τις συνομιλίες που είχε μέσα από το προφίλ της.

Αν και είπε πως δεν θα αγόραζε ποτέ υλικό ενός ανήλικου παιδιού μόλις 12 ετών, ωστόσο, παραδέχθηκε πως έδωσε συνολικά 45 ευρώ, μετά από πίεση που δέχθηκε. 

Δείτε επίσης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος που είχε λάβει φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό
Ο Μίχος είναι πονηρός

Να σημειωθεί πως την περασμένη Τετάρτη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας 39χρονος που κατηγορήθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα,ότι είχε λάβει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο της 12χρονης.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This