«Καλό ταξίδι άγγελέ μας» -Λουλούδια και μηνύματα στο σημείο που σκοτώθηκε η 21χρονη Έμμα – Στα Χανιά η κηδεία

Στα μαύρα το σπίτι της στα Χανιά

Must Read

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η 21χρονη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα από τον 26χρονο Αλβανό, άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο πόνος για την οικογένεια και τους φίλους της είναι μεγάλος, καθώς όλοι ήλπιζαν ότι το κορίτσι θα κέρδιζε αυτή την δύσκολη μάχη. Το σπίτι της στα Χανιά της Κρήτης έχει ντυθεί στα μαύρα, ενώ οι συμφοιτητές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το όμορφο χαμόγελο της 21χρονης.

Ήδη από χθες, πολλοί έχουν αφήσει λευκά λουλούδια και κάρτες στο σημείο όπου η 21χρονη παρασύρθηκε από τον 26χρονο οδηγό στην οδό Εγνατία Οδό, στην Θεσσαλονίκη.

«Στο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ. Σ’αγαπώ πολύ» έγραψε κάποιος σε μια κάρτα, ενώ ένα άλλο μήνυμα αναφέρει: «Καλό ταξίδι άγγελέ μας… Σε αγαπάμε».

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και η 21χρονη βρισκόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Μέσα στον πόνο και το πένθος τους, οι γονείς της άτυχης κοπέλας που καταγόταν από τα Χανιά, αποφάσισαν να δωρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους, προχωρώντας σε δωρεά οργάνων του παιδιού τους.

 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Εμμανουέλα τις επόμενες ημέρες, στα Χανιά, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της δωρεάς οργάνων.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This