ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Οργιάζει» το λαθρεμπόριο καυσίμων! 52 εκ. € πρόστιμα στα τελευταία 4,5 χρόνια

Must Read

Στο ποσό των 52 εκ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ύψος των προστίμων που έχουν επιβληθεί από το 2015 έως και το πρώτο εξάμηνο του 2019, για λαθρεμπόριο καυσίμων σύμφωνα με έγγραφο της ΑΑΔΕ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ειδικότερα, κατά  το διάστημα αυτό διενεργήθηκαν 64.534 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 4.407 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, το 2015 διενεργήθηκαν 13 έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων και σε βυτία και καταλογίστηκαν 18 παραβάσεις σε επιχειρήσεις. Το 2016, έγιναν 64 έλεγχοι οι οποίοι επεκτάθηκαν και σε οχήματα διεθνών μεταφορών και καταλογίστηκαν 179.504 παραβάσεις σε 26 επιχειρήσεις.  

Το 2017 πραγματοποιήθηκαν 44 έλεγχοι μεταξύ άλλων και σε επιχειρήσεις πώλησης πετρελαίου θέρμανσης. Καταλογίστηκαν συνολικά 139 παραβάσεις σε 20 επιχειρήσεις, ενώ σε 8 από αυτές ανεστάλη η λειτουργία τους.

Το 2018 έγιναν 192 έλεγχοι, καταλογίστηκαν 4.205 παραβάσεις σε 127 επιχειρήσεις εκ των οποίων, στις 29 έγινε αναστολή της λειτουργίας τους.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 έχουν γίνει 139 έλεγχοι σε πρατήρια και έχουν καταλογιστεί 405 παραβάσεις σε 60 επιχειρήσεις. Παράλληλα σε εξέλιξη είναι ο έλεγχος σε 53 περιπτώσεις κατόπιν επεξεργασίας στοιχείων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This