«Χρυσά» κουφέτα για την κόρη του… άρχοντα των δαχτυλιδιών!

Η Αναστασία Καίσαρη θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Βέλγου επιχειρηματία Thomas Persy

Must Read

Περισσότεροι από 1.500 ήταν εκείνοι που έλαβαν το μήνυμα «Save the date: 30/11/2019 Anastasia & Thomas – are getting married – Formal invitation to follow». Ο λόγος για την καλλονή και ταλαντούχα μοναχοκόρη του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» Κώστα Καίσαρη και της αγαπημένης του συζύγου Χριστιάννας Αναστασία, η οποία στις 30 Νοεμβρίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκινημένοι και οι δύο γονείς, παντρεύουν την κόρη τους Αναστασία με τον νεαρό γοητευτικό Βέλγο επιχειρηματία Thomas Percy, αντιπρόσωπο του οίκου Rimowa στο Βέλγιο. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς βρίσκονται στο φόρτε τους και, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το γαμήλιο πάρτι θα δοθεί σε παλιά αποθήκη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, η οποία θα μετατραπεί σε χολιγουντιανό σκηνικό… Ήδη από το Λονδίνο στην Αθήνα πετάχτηκε ο διάσημος κομμωτής Michael Charalabous για την πρόβα της μέλλουσας νύφης.

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση στα φλας έκανε η καλλονή Αναστασία Καίσαρη στο πλευρό του γοητευτικού αγαπημένου της Thomas Persy στο λαμπερό opening party του BVLGARI pop up store at Kessaris, στο Nammos Village, στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου, τον περασμένο Ιούλιο. Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τους γονείς της Αναστασίας Κώστα και Χριστιάνα Καίσαρη υποδέχθηκε τους jet setters φίλους και πελάτες από όλο τον κόσμο στον νέο χώρο του οίκου Kessaris, όπου φιλοξενούνται οι αποκλειστικές δημιουργίες κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του οίκου BVLGARI.

Κεραυνοβόλος έρωτας

Τo ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στον γάμο της κόρης του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου Αλεξάνδρας Οικονόμου και του Noach Vander Beken, στη Σκιάθο, και ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε είναι συνέχεια μαζί, ταξιδεύοντας από τις Γαλλοελβετικές Άλπεις ως το Μεξικό.

O Βέλγος και αριστοκρατικής καταγωγής νέος, απόφοιτος του πανεπιστημίου KU Leuven, έκλεψε την καρδιά της «χρυσής» Ελληνίδας, που πλέον σχεδιάζει τη δική της σειρά κοσμημάτων και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην αρχιτεκτονική που σπούδασε και την οικογενειακή επιχείρηση, στο ιστορικό μαγαζί της οδού Πανεπιστημίου, μέσα στο οποίο μεγάλωσε. Πολίτης του κόσμου, δίνει πλέον το «παρών» σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις κοσμημάτων, αλλά και στο Βέλγιο, όπου ζει η οικογένεια του συντρόφου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This