Ιωάννα Τούνη: Το μωρό έχει πάρει θέση από μέρα σε μέρα θα γεννήσει

Απόψε θα κάνει και το baby shower όπως αποκάλυψε η ίδια

Must Read

H Iωάννα Τούνη, είναι πλέον έτοιμη να γεννήσει, καθώς όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης πήγε στην γυναικολόγο για τις τελευταίες εξετάσεις και ο υπέρηχος έδειξε πως το μωρό έχει πάρει θέση, πράγμα που σημαίνει πως από μέρα σε μέρα θα γεννήσει.

Η Ιωάννα Τούνη, είπε πως θα ήθελε το μωρό να γεννηθεί το νέο χρόνο για να μην πάρει στην πλάτη του ολόκληρο το 2022 για μερικές ημέρες, καθώς και ότι αυτός ο χρόνος δεν της πήγε και ιδιαίτερα καλά, εννοώντας προφανώς το θάνατο της μητέρας της.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, περιμένουν γιο και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Εκτός από τα νέα για τη γέννα, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε πως σήμερα θα ολοκληρώσει τον κύκλο των αμερικάνικων εθίμων ( gender reveal party και φωτογράφηση με φουσκωμένη κοιλιά ) με το baby shower. Oι φίλοι της θα μαζευτούν στο σπίτι της, θα φέρουν δώρα για το μωρό και θα γιορτάσουν τον ερχομό του.

«Ο μπέμπης έχει πάρει θέση και είναι μια χαρά. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, από μέρα σε μέρα το περιμένουμε. Εγώ εύχομαι να γεννηθεί τον νέο χρόνο, να μην πάρει όλον τον χρόνο. Δεν μου πήγε και πολύ καλά το 2022. Αύριο έχουμε το baby shower του μωρού. Ακολουθούμε όλα τα αμερικάνικα έθιμα» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This