Την ζωή του έχασε 72χρονος αλλοδαπός που έπεσε από καταπέλτη πλοίου!

O λόγος που βρέθηκε στην θάλασσα είναι άγνωστος

Must Read

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα καθώς ένας 72χρονος αλλοδαπός έπεσε στην θάλασσα για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που θα κάνει μαύρα Χριστούγεννα.

Ο άτυχος άντρας είχε επιβιβαστεί σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο σημαίας Ιταλίας, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε στη θάλασσα από τον καταπέλτη!

Στο πλοίο επικράτησε αναταραχή ενώ ένα ισχυρό σοκ βίωσαν οι συγγενείς του άντρα που είχαν επιβιβαστεί μαζί του.

Με την πολύτιμη βοήθεια των συγγενών του αλλά και ενός μέλους του πληρώματος ο 72χρονος ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Στο σημείο μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο. Το πλήρωμα έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει στην ζωή τον άντρα με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση απινιδωτή.

Ωστόσο, τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This